Patchwork - Ieder stukje heeft zijn eigen mooie verhaal

Het Patchwork-tapijt is een prachtige combinatie tussen oud en nieuw. De grondstoffen die worden gebruikt voor het maken van deze Patchwork-tapijten zijn afkomstig van oudere, voornamelijk Perzische of Anatolische tapijten, die minstens 30 jaar oud zijn. Nadat de tapijten zijn gekozen, ondergaan ze een uniek proces waarbij de pool wordt gereinigd en geverfd. Vervolgens worden ze in stukken van verschillende grootte geknipt. De beste stukken worden daarna door vakkundige ontwerpers gecombineerd, waardoor interessante patchworkpatronen ontstaan. Stukken tapijt uit verschillende culturen en uit uiteenlopende tijdperken vormen samen een nieuw geheel.

Aan de achterkant wordt een laag stof bevestigd, waarna de stukken aan elkaar worden genaaid. Het eindresultaat is een duurzaam tapijt met een unieke geschiedenis en een moderne, prachtige kleurencombinatie. De oude tapijten krijgen een nieuwe kans en creëren een samenspel van verhalen en mogelijkheden. 

Afbeelding 1: Kussensloop Kilim-verpakking
Afbeelding 2: Patchwork-poef
Afbeelding 3, 4, 5: Patchwork

Ga voor meer informatie naar www.CarpetVista.nl


Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.