Brooklyn - Nachtblauw tapijt CVD20505

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Het tapijt is er ook in de kleuren:

Brooklyn - Nachtblauw

140x200 cm Handloom

Tapijt ID CVD20505
Knoopdichtheid ongeveer 90 000 - 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste tapijten van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw tapijt uitkiest.

Dikte ≈ 18 mm
Herkomst India
Pool Viscose (kunstmatige zijde)
Viscose is een kunstvezel gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals katoen of cellulose. Het materiaal is erg zacht en mooi glanzend, waardoor het eenzelfde uitstraling heeft als zijde. Het wordt vaak gebruikt om details te benadrukken en levert een prachtige glans die gewoonlijk alleen is voorbehouden aan zijden vloerkleden.
Schering Katoen
Fabricage Handloom
De handtechnieken met speciale lussen gaat sneller dan het traditionele met de hand knopen. Bij technieken met een weefgetouw zijn ingewikkelde patronen niet mogelijk.
Ook bekend als Viscose
Afmetingen 140x200

Dit tapijt is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpstapijten.

 353
- 20% =
€ 282
Afmetingen:
In winkelmandje
30 dagen zichttermijn

Care & Fair

CarpetVista is een trots lid van CARE & FAIR, een industrie-initiatief in de tapijtindustrie.

Lees meer

Vragen?

Als u vragen hebt over dit tapijt, stel ze dan gerust. We helpen u graag.


Aanbiedingen

UITSTEKEND
9.4 van 10
2198 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
15/09/2019
Maria D. B.
Prachtig dicht geknoopt karpet.
Snelle verzending. Karpet is een topper. Heel dichte pool en mooi afgewerkt. Een verschil met andere tapijten die ik heb bekeken. Echt kwaliteit.
13/09/2019
mevrouw b wierda
Een tapijt besteld heel snel geleverd
Een tapijt besteld heel snel geleverd! Heb de juiste keuze gedaan omdat plaatje en tapijt precies overeen Komen!
12/09/2019
Charlotte Kuylenstierna
Everything Worked perfect!!!
Everything Worked perfect!!!
12/09/2019
Peter Steinberg
Online tapijt bestellen.
Het bestelde tapijt voldeed precies aan de verwachtingen zoals die op de site waren gewekt. De site is heel gebruiksvriendelijk en biedt een heel grote keuze, met goede beschrijvingen. Levering (uit Zweden, in dit geval) was heel snel. Eén opmerking: FedEx zou om 18 uur komen, maar kwam 4 uur vroeger. Heel mooi, maar als je er op rekent dat ze op tijd zijn, ben je misschien niet op de aflevertijd thuis. Dit zou wel wat beter afgestemd mogen worden. Verder heb ik alleen maar lof.
10/09/2019
Mortier G.
Ik ben tevreden over mijn aankoop van…
Ik ben tevreden over mijn aankoop van het tapijt. De fotos komen overeen met de werkelijkheid . Ook de retour van een eerder tapijt is zeer vlot,alsook de terugbetaling ervan, verlopen. Ik kan de firma zeker aanraden qua service en kwaliteit. Ik koop zeker nog tapijten bij uw firma.
09/09/2019
olga
Zeer goede service.
Er wordt persoonlijk gereageerd, er is gemakkelijk mailcontact te krijgen. Antwoorden worden goed toegelicht en afgestemd om de vraag. Goede en snelle service. Veel informatie rond de tapijten.
07/09/2019
Helena Geven
Altijd mooie kleden en de prijs is…
Altijd mooie kleden en de prijs is prima, ben zeer tevreden!
07/09/2019
Hannie Georgette Busman
Mooi tapijt
Mooi tapijt. Snelle levering
04/09/2019
Moon
Alle stappen in proces prima verlopen
Alle stappen in proces prima verlopen. Verpakking kan misschien beter: er zat klein gat in verpakking maar kleed was niet beschadigd.
03/09/2019
G. Pilgrim
IK werd goed op de hoogte gehouden van…
IK werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het kwam snel aan en op de tijdsstip die we hadden afgesproken. De beschrijvingen van de tapijten was goed. Ik wist wat ik zal krijgen en was bijzonder blij met het tapijt! Zal ze zeker weer gebruiken.
Dit tapijt delen.
Vertel het aan een vriend