Colored Vintage tapijt XCGZT772

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Colored Vintage

167x264 cm Uniek Handgeknoopt

Tapijt ID XCGZT772
Knoopdichtheid ongeveer 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste tapijten van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw tapijt uitkiest.

Dikte ≈ 5 mm
Leeftijd Oud 20-50 jaar
Herkomst Turkije
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Katoen
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om tapijten met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Ook bekend als Shabby Chic, Overdyed, Reloaded
Afmetingen 167x264

Dit tapijt is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpstapijten.

€ 993
Kleinhandelprijs:
 1 653
In winkelmandje
30 dagen zichttermijn

Vragen?

Als u vragen hebt over dit tapijt, stel ze dan gerust. We helpen u graag.Aanbiedingen

UITSTEKEND
9.4 van 10
2198 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
15/09/2019
Maria D. B.
Prachtig dicht geknoopt karpet.
Snelle verzending. Karpet is een topper. Heel dichte pool en mooi afgewerkt. Een verschil met andere tapijten die ik heb bekeken. Echt kwaliteit.
13/09/2019
mevrouw b wierda
Een tapijt besteld heel snel geleverd
Een tapijt besteld heel snel geleverd! Heb de juiste keuze gedaan omdat plaatje en tapijt precies overeen Komen!
12/09/2019
Charlotte Kuylenstierna
Everything Worked perfect!!!
Everything Worked perfect!!!
12/09/2019
Peter Steinberg
Online tapijt bestellen.
Het bestelde tapijt voldeed precies aan de verwachtingen zoals die op de site waren gewekt. De site is heel gebruiksvriendelijk en biedt een heel grote keuze, met goede beschrijvingen. Levering (uit Zweden, in dit geval) was heel snel. Eén opmerking: FedEx zou om 18 uur komen, maar kwam 4 uur vroeger. Heel mooi, maar als je er op rekent dat ze op tijd zijn, ben je misschien niet op de aflevertijd thuis. Dit zou wel wat beter afgestemd mogen worden. Verder heb ik alleen maar lof.
10/09/2019
Mortier G.
Ik ben tevreden over mijn aankoop van…
Ik ben tevreden over mijn aankoop van het tapijt. De fotos komen overeen met de werkelijkheid . Ook de retour van een eerder tapijt is zeer vlot,alsook de terugbetaling ervan, verlopen. Ik kan de firma zeker aanraden qua service en kwaliteit. Ik koop zeker nog tapijten bij uw firma.
09/09/2019
olga
Zeer goede service.
Er wordt persoonlijk gereageerd, er is gemakkelijk mailcontact te krijgen. Antwoorden worden goed toegelicht en afgestemd om de vraag. Goede en snelle service. Veel informatie rond de tapijten.
07/09/2019
Helena Geven
Altijd mooie kleden en de prijs is…
Altijd mooie kleden en de prijs is prima, ben zeer tevreden!
07/09/2019
Hannie Georgette Busman
Mooi tapijt
Mooi tapijt. Snelle levering
04/09/2019
Moon
Alle stappen in proces prima verlopen
Alle stappen in proces prima verlopen. Verpakking kan misschien beter: er zat klein gat in verpakking maar kleed was niet beschadigd.
03/09/2019
G. Pilgrim
IK werd goed op de hoogte gehouden van…
IK werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het kwam snel aan en op de tijdsstip die we hadden afgesproken. De beschrijvingen van de tapijten was goed. Ik wist wat ik zal krijgen en was bijzonder blij met het tapijt! Zal ze zeker weer gebruiken.

Zorg ervoor dat uw ontwerp in productie gaat en win

 2 300

Dit tapijt delen.
Vertel het aan een vriend