Handloom Luxeviscose

Diamond - Lichtgrijs

160x230 cm
 498

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID CVD21844
Knoopdichtheid ongeveer 90 000 - 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 12 mm
Herkomst India
Pool Viscose (kunstmatige zijde)
Viscose is een kunstvezel gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals katoen of cellulose. Het materiaal is erg zacht en mooi glanzend, waardoor het eenzelfde uitstraling heeft als zijde. Het wordt vaak gebruikt om details te benadrukken en levert een prachtige glans die gewoonlijk alleen is voorbehouden aan zijden vloerkleden.
Schering Katoen
Fabricage Handloom
De handtechnieken met speciale lussen gaat sneller dan het traditionele met de hand knopen. Bij technieken met een weefgetouw zijn ingewikkelde patronen niet mogelijk.
Ook bekend als Viscose
Afmetingen 160x230
Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Luxeviscose  Luxeviscose

Viscose is een kunstvezel gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals katoen of cellulose. Het materiaal is erg zacht en mooi glanzend, waardoor het eenzelfde uitstraling heeft als zijde. Het wordt vaak gebruikt om details te benadrukken en levert een prachtige glans die gewoonlijk alleen is voorbehouden aan zijden vloerkleden.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

CarpetVista-review

4.7 van 5

Geweldige sortering en na keus snel afgehandeld

Hans P.

Prima kwaliteit voor een prima prijs met snelle levering!

Ron Nikkessen

Het kleed ziet er prachtig uit, maar ik had een wat zwaardere kwaliteit verwacht, hetgeen je op de website natuurlijk niet kunt zien. Ben er toch blij mee.

Meneer Kelder

Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit. Prima ervaring bij onze eerste koop!

Joep V.

Het vloerkleed is prachtig! De afbeeldingen van de website-shop waren erg waarheidsgetrouw. Dat is fijn. De kleur is ook goed. Een klein minpuntje: het kleed was dusdanig opgevouwen voor transport dat er nog erg lang "vouwen" inzitten. Voor zo'n net en sjiek kleed van zulke goede kwaliteit en voor een dergelijke prijs, denk ik dat dit wat beter kan. Maar verder zeer blij en tevreden met mijn aankoop.

Marie-Thérèse

Mooi tapijt, snelle levering. Het tapijt is precies gelijk aan de afbeelding op internet. Fijn dat achteraf betalen mogelijk was. Het tapijt was ook goed verpakt.

E van Oosterom

Prachtig kleed, voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.Ik had het eerder in een andere kleur besteld, maar dat was veel te fel voor bij mij in de kamer. Retour sturen was geen enkel probleem, Er werd zelfs gevraagd of ik de beschikking had over een printer, anders werd het retour-etiket per post toegestuurd! Meteen een creditnota via de mail. Daar kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Marijke

carpetvista is een zeer betrouwbaar en correct bedrijf

Marina V. L.

Prachtige tapijten ... duidelijke website ... snelle levering ... super kwaliteit... kortom dit geef ik door aan anderen die mee genieten van jullie mooie tapijten en kussens ... dank u wel .. lieve

Godelieve claeren

Heel tevreden. De kleuren stemmen overeen met de foto's op de website

Wivien VandenbroeckeInspiratie