10% EXTRA korting op ALLE producten, inclusief afgeprijsde artikelen! Code: DEAL10

Handloom Duurzame wol

Eve - Beige
80x250 cm

 289

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID CVD33886
Knoopdichtheid ongeveer 70 000 - 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 15 mm
Herkomst India
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Katoen
Fabricage Handloom
De handtechnieken met speciale lussen gaat sneller dan het traditionele met de hand knopen. Bij technieken met een weefgetouw zijn ingewikkelde patronen niet mogelijk.
Afmetingen 80x250
Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Eve - Beige vloerkleed uit India.

Deze tapijten worden gemaakt in Bhadohi, India met hoogwaardige wol, zodat ze zacht zijn en comfortabel aanvoelen om op te lopen. Er wordt een ander weefgetouw gebruikt in het productieproces. Hierdoor verloopt het werk sneller dan bij de traditionele manier van knopen, zodat de tapijten betaalbaarder zijn. De nieuwere methode maakt ingewikkelde patronen helaas onmogelijk. Daarom zijn ze alleen verkrijgbaar in enkele kleuren of met eenvoudige geometrische patronen. De voordelige tapijten zijn ideaal voor zowel verzorgde kantoren als huizen met een moderne inrichting.

Hier is meer informatie te vinden over Indo-tapijten...

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

CarpetVista-review

4.7 van 5

Ik had een paar maanden geleden een carpet gekocht. Ik woon in Frankrijk, maar het carpet werd drie dagen later keurig bezorgd zonder verzendkosten. Zo ook nu. Het carpet dat ik nu gekocht is weer netjes bezorgd en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

A.van der linden

Zeer tevreden, snelle levering, prachtige tapijt, zeer goed verpakt, opgerold. Top!

Els

Alles klopte, zoals van te voren werd aangegeven. Wij moesten een tapijt retourneren, retourtijd, het terug storten van het geld, alles verliep zoals van te voren werd aangegeven. Daarna een ander tapijt besteld, dit verliep ook volgens afspraak.

B. Wallinga

Fijne ervaring met de bezorging keurig in mijn huis afgeleverd

Fijn alles en netjes afgeleverd

Ricoterraneo

Degelijke shop

Nauwkeurige specificatie, snelle levering, op aangekondigde tijd, geen problemen

Klant

Mooi tapijtje

Martine

Zeer tevreden

Evert M. J. B.

Snel besteld en geleverd. Maar waarom wordt een tapijt OPGEVOUWEN geleverd, hier zijn toch rollen voor! Zie nu maar eens de vouwen eruit te krijgen.

Koops

Goed product. Goede service.

Een kleed wordt gereserveerd wanneer het wordt toegevoegd aan het winkelmandje. Dit geeft de klant de mogelijkheid de betaling rustig af te handelen. Bezorging (via DPD) was vlot en op de juiste datum en zelfs binnen het uursvak afgeleverd. Het kleed komt precies overeen met de afbeeldingen op de webshop, inclusief eventuele imperfecties - geen vervelende verrassingen dus. Kortom, uitstekende service.

E. D.

Tapijt voldoet geheel aan de verwachting.

Peter D. O.
Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.