Meer dan 24000 vloerkleden
100 dagen zichttermijn
4.8 van 5

250x250 cm

Uniek Handgeknoopt Glanzende wol/zijde
Nain 9La Vloerkleed 250X250 Echt Oosters Handgeknoopt Beige/Lichtgrijs Groot (Wol/Zijde, Perzië/Iran)
 2.658
Specificaties
Tapijt ID RMB14
Knoopdichtheid ongeveer 360 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 10 mm
Leeftijd Modern 0-20 jaar (niet gebruikt)
Herkomst Perzië/Iran
Pool Wol/zijde Wol/zijde
Schering Katoen
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om vloerkleden met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Afmetingen 250x250

Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Beschrijving

Vragen?

Als u vragen hebt over dit vloerkleed, stel ze dan gerust. We helpen u graag.AanbiedingenNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen