Handgeweven

Path - Grijs

140x200 cm
 167
30%
 239

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Path - Grijs vloerkleed uit India.

Kelimtapijten van PET-garen zijn met de hand geweven van versleten en vervolgens gerecyclede PET-flessen, wat een aangenaam materiaal oplevert. Het tapijt is bestand tegen natte omstandigheden. Hierdoor kunnen deze tapijten net zo goed buiten als onder de eettafel of in de woonkamer worden gebruikt. Deze unieke tweezijdige tapijten hebben prachtig geverfde kleuren en elegante ontwerpen. Houd uw tapijt langdurig fris en schoon door het regelmatig te stofzuigen en te luchten. Bij morsen verwijdert u eventuele vlekken direct met een licht vochtige doek.

Het tapijt is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Voor de langste levensduur mag het tapijt niet te lang vochtig blijven zonder het te laten opdrogen. Zo beschermt u het tapijt en de vloer.

PET Polyester  PET Polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

CarpetVista-review

4.7 van 5

Geen reactie op dringende vraag online.

De kwaliteit van het product en de levering zijn prima. Ik heb net mijn tweede aanschaf gedaan en ben er heel blij mee. Maar, toen ik een dringende vraag stelde online, voordat ik overging tot aanschaf van een 2e en 3e tapijt, kwam er geen antwoord, die is er nog steeds niet gekomen, je zit dan op hete kolen en wilt niet dat ze voor je neus weggekocht worden door iemand anders. Er zat niets anders op dan naar Zweden te bellen voor een antwoord. Daar werd ik vriendelijk en vlot te woord gestaan.

Sharif Alladin

Correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Jean-Marie Reynaerts

Ik geef Carpet Vista 4 sterren.

T. C.

Tapijten voldoen helemaal aan onze verwachting! foto's online en kwaliteit is zoals beschreven is! Correcte afhandeling, vlugge levering, zeer goed verpakt! Prima

Van R. J.

De verzending was prompt, het tapijt was exact zoals in de foto's online en de kwaliteit was precies zoals in de clip van CarpetVista over Afshartapijten werd vermeld. Kortom, ik ben enthousiast en bijzonder content en weet nu dat ik gerust verdere aankopen kan doen. Compliment hoor.

Sharif Alladin

Aanrader, DOEN

Snelle levering, prachtig tapijt. Kleur is precies zoals beschreven. Heel blij mee.

Marjon

Great quality product and super fast delivery!

Clinton P.

Het bestelde artikel goed ontvangen en ben tevreden met de aankoop.

Ben Evers

Loper voor in de gang gezocht op maat, is helemaal gelukt. Prima kwaliteit. Redelijke prijs. Snelle levering

J. van Heemst

Vloerkleed voldeed volledig aan mijn (hoge) verwachtingen! Schitterend! Zeer vlotte en adequate reactie in eigen taal op vragen! Snelle levering!

AnnInspiratie