Care & Fair

CarpetVista is een trots lid van CARE & FAIR, een initiatief van de Europese vloerkleed- en tapijthandelindustrie.

CARE & FAIR (Carpet Trade Against Child Labour) is opgericht in september 1994 door maatschappelijk betrokken tapijthandelaren. Het doel is om regulier onderwijs mogelijk te maken voor kinderen van tapijtknopers, vrouwen de mogelijkheid te bieden om te leren lezen en schrijven en gratis gezondheidszorg te bieden voor het gehele gezin.

Care & Fair

Als lid van CARE & FAIR helpt CarpetVista bij het bestrijden van illegale kinderarbeid en het verbeteren van de levensomstandigheden van tapijtknopers en hun gezinnen in India en Pakistan.

Sinds 2002 krijgen vrouwelijke gezinsleden van tapijtknopers de gelegenheid om basisvaardigheden in lezen, schrijven en wiskunde op te doen via een Women Empowerment-programma, dat ook actief wordt ondersteund door CARE & FAIR. Naast academische vaardigheden, leren vrouwen handwerken en naaien waardoor ze goederen kunnen maken om te verkopen op de lokale markt of thuis kunnen gebruiken.

Care & Fair

Op dit moment ondersteunt CARE & FAIR 10 scholen, 6 centra voor volwasseneneducatie en 3 zorgcentra in India en Pakistan.

We zijn verheugd en trots om deel uit te maken van CARE & FAIR en vooral om te helpen betere leefomstandigheden te creëren voor de betrokken gezinnen.

Lees meer over het CARE & FAIR.

UITSTEKEND
4.7 van 5
2498 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
16/07/2021
Sharif Alladin
Geen reactie op dringende vraag online.
De kwaliteit van het product en de levering zijn prima. Ik heb net mijn tweede aanschaf gedaan en ben er heel blij mee. Maar, toen ik een dringende vraag stelde online, voordat ik overging tot aanschaf van een 2e en 3e tapijt, kwam er geen antwoord, die is er nog steeds niet gekomen, je zit dan op hete kolen en wilt niet dat ze voor je neus weggekocht worden door iemand anders. Er zat niets anders op dan naar Zweden te bellen voor een antwoord. Daar werd ik vriendelijk en vlot te woord gestaan.
13/07/2021
Jean-Marie Reynaerts
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.
06/07/2021
T. C.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
06/07/2021
Van R. J.
Tapijten voldoen helemaal aan onze…
Tapijten voldoen helemaal aan onze verwachting! foto's online en kwaliteit is zoals beschreven is! Correcte afhandeling, vlugge levering, zeer goed verpakt! Prima
05/07/2021
Sharif Alladin
De verzending was prompt
De verzending was prompt, het tapijt was exact zoals in de foto's online en de kwaliteit was precies zoals in de clip van CarpetVista over Afshartapijten werd vermeld. Kortom, ik ben enthousiast en bijzonder content en weet nu dat ik gerust verdere aankopen kan doen. Compliment hoor.