Welkom in de persruimte van CarpetVista!

Bent u een journalist of blogger en wilt u informatie of een afbeelding van onze website of Tapijt Encyclopedie gebruiken? Als u vragen hebt over onze producten (herkomst, productie, enz.) of van een specifiek vloerkleed in onze fotogalerie afbeeldingen in hoge resolutie wilt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via press@carpetvista.se

Richtlijnen voor het gebruik van onze afbeeldingen:

· Als blogger of journalist kunt u onze foto’s of informatie vrij gebruiken, zolang u in uw artikel maar een koppeling naar CarpetVista plaatst en CarpetVista als bron noemt.
· U mag onze afbeeldingen niet zonder onze toestemming voor commerciële doeleinden gebruiken.
· U mag de afbeeldingen uitsnijden, maar ze niet aanpassen.
· Wij kunnen op verzoek zelfs geheel nieuwe overzichtsafbeeldingen maken voor journalisten en grotere bloggers.

Naar de afbeeldingen van CarpetVista
UITSTEKEND
4.7 van 5
2573 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
26/06/2022
Joke H.
Wat je ziet is ook wat je krijgt.
Supersnel geleverd deze Kelim en wat je ziet op de website zo is de Kelim ook in werkelijkheid. Super
18/06/2022
José D-B
Betrouwbare site
Betrouwbare site, prima kelim en supersnelle levering. Blij met mijn aankoop.
17/06/2022
Johan van Herwijnen
helemaal tevreden
Ik zag er een beetje tegenop om kleden online te bestellen. Maar dit is een aanrader ging gemakkelijk gebruiksvriendelijk en zeer snel geleverd een maandag besteld en een donderdag binnen. Prima kwaliteit en zeer snel bezorgd .Ben er helemaal blij mee
03/06/2022
Chantelle z.
in eerlijk besluit is het een argmeen…
in eerlijk besluit is het een argmeen mooi tapijt. de gemergheid geeft me het besloot te gebruiken voor bedankende en serperende betekenis. ik hoop dat u begrijpt dat ik er al in formaat beklein maar in plezier abs gemaksruchtig en waardig zou ik het tapijt omschrijven. het word gebruikt voor kelim orgine zoals ik dat per les omschrijvend ben verteld.
21/05/2022
Dhr. F.N. Bijl
Prachtig handgeknoopte wollen loper…
Prachtig handgeknoopte wollen loper besteld. Woensdagochtend besteld en vrijdagavond geleverd. Het duurt even voordat de loper zichzelf hersteld van het vervoer, maar we hebben hier ervaring mee met een eerder besteld tapijt. Hoe langer het ligt des te mooier het wordt. Vermeldenswaardig is het gegeven dat de wollen loper 3 dagen eerder werd geleverd dan verwacht. Top bedrijf met prachtige tapijten van hoge kwaliteit.