Hamadan
Tot wel 40% Korting
Hamadan
-
Gekozen filters
loading
Pagina van 2
140 vloerkleden
Hamadan - tot <b>40%</b>

Hamadan - tot 40%

De introductie van traditie en vakmanschap aan uw interieur werkt als de basis van een goed parfum - het geeft kracht, warmte en essentie. Met hun heldere kleuren en hoogwaardige wol zijn deze tapijten veelzijdige en duurzame bondgenoten en passen zowel bij een Scandinavische stijl als in een eclectisch of modern interieur.

Ieder tapijt is als een uniek kunststuk, met de hand geweven door bekwame vaklieden uit de Hamadan-regio in Iran, die traditionele technieken gebruiken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, dus leg ze gerust op veel belopen plekken. Kortom, een echte klassieker de perfect past in een modern interieur.

Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.