Contactgegevens

De klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden en ons e-mailen wanneer dat u uitkomt. Het is ons doel om uw vraag te beantwoorden voor het einde van de werkdag waarop we uw e-mail ontvangen. Wat uw vraag ook is, aarzel niet om ons te bellen of te e-mailen.

We spreken en schrijven de volgende talen: Duits, Zweeds, Engels, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees, Deens, Arabisch en Pools. U kunt ook in andere talen naar ons schrijven, maar dan antwoorden we in het Engels.

CarpetVista.com wordt beheerd door Rugvista AB, Ringugnsgatan 11, SE-216 16 Malmö, Zweden. OrgNr: 556458-9207, btw: SE556458920701

Adres:

CarpetVista.com
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö
Zweden

Fax: +46 40 18 22 25

Openingstijden

Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 10.00 - 18.00
Zaterdag 11.00 - 15.00
Zondag en feestdagen Gesloten

Exclusieve showroom

CarpetVista verkoopt vloerkleden online aan klanten verspreid over meer dan 125 landen wereldwijd. Al onze vloerkleden komen met een 30 dagen niet goed, geld terug-garantie, zodat onze klanten eerst kunnen zien hoe het product past voordat zij definitief beslissen. Klanten die geïnteresseerd zijn in exclusievere vloerkleden, kunnen we ook de mogelijkheid bieden om het vloerkleed eerst te komen bekijken in onze showroom in Malmö (Zweden). U bent van harte welkom om een afspraak te maken met één van onze medewerkers van de showroom.

Wij kunnen u tijdens uw bezoek helpen bij het reserveren van een hotel en het vervoer vanaf het vliegveld. Bel ons op +31 20 201 8135 of stuur een e-mail naar showroom@rugvista.com voor meer informatie.

Exclusieve showroom

Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.