Onze binnenhuisarchitect helpt u het juiste vloerkleed te kiezen!

We hebben onze klantenservice uitgebreid met een professionele binnenhuisarchitect waar u gebruik van kunt maken. U hoeft alleen een paar vragen te beantwoorden en een foto te sturen van de kamer waar u het vloerkleed wilt.

Wij kiezen een aantal geschikte vloerkleden en sturen een samenvatting naar uw e-mailadres. Deze service is gratis en u bent tevens niet verplicht om een aankoop te doen. Onze binnenhuisarchitect spreekt Zweeds en Engels (wij zijn een Zweeds bedrijf) en we kunnen uw verzoek om designhulp daarom op het moment ook alleen in het Zweeds of Engels beantwoorden. Tenzij u specifiek anders aangeeft, zullen we ervan uitgaan dat u de voorkeur geeft aan Engels.

Kies een foto

Voeg bestanden hier toe of klik om te uploaden.
x meters

Teneinde de juiste maat vloerkleed te kiezen is het voor ons belangrijk om de afmetingen van de kamer te weten. Het is heel moeilijk om dit te doen vanaf een foto.

U moet een geldig e-mailadres invoeren.

Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.