Onze binnenhuisarchitect helpt u het juiste vloerkleed te kiezen!

We hebben onze klantenservice uitgebreid met een professionele binnenhuisarchitect waar u gebruik van kunt maken. U hoeft alleen een paar vragen te beantwoorden en een foto te sturen van de kamer waar u het vloerkleed wilt.

Wij kiezen een aantal geschikte vloerkleden en sturen een samenvatting naar uw e-mailadres. Deze service is gratis en u bent tevens niet verplicht om een aankoop te doen. Onze binnenhuisarchitect spreekt Zweeds en Engels (wij zijn een Zweeds bedrijf) en we kunnen uw verzoek om designhulp daarom op het moment ook alleen in het Zweeds of Engels beantwoorden. Tenzij u specifiek anders aangeeft, zullen we ervan uitgaan dat u de voorkeur geeft aan Engels.

Kies een foto

Voeg bestanden hier toe of klik om te uploaden.
x meters

Teneinde de juiste maat vloerkleed te kiezen is het voor ons belangrijk om de afmetingen van de kamer te weten. Het is heel moeilijk om dit te doen vanaf een foto.

U moet een geldig e-mailadres invoeren.
UITSTEKEND
4.7 van 5
2498 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
16/07/2021
Sharif Alladin
Geen reactie op dringende vraag online.
De kwaliteit van het product en de levering zijn prima. Ik heb net mijn tweede aanschaf gedaan en ben er heel blij mee. Maar, toen ik een dringende vraag stelde online, voordat ik overging tot aanschaf van een 2e en 3e tapijt, kwam er geen antwoord, die is er nog steeds niet gekomen, je zit dan op hete kolen en wilt niet dat ze voor je neus weggekocht worden door iemand anders. Er zat niets anders op dan naar Zweden te bellen voor een antwoord. Daar werd ik vriendelijk en vlot te woord gestaan.
13/07/2021
Jean-Marie Reynaerts
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.
06/07/2021
T. C.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
06/07/2021
Van R. J.
Tapijten voldoen helemaal aan onze…
Tapijten voldoen helemaal aan onze verwachting! foto's online en kwaliteit is zoals beschreven is! Correcte afhandeling, vlugge levering, zeer goed verpakt! Prima
05/07/2021
Sharif Alladin
De verzending was prompt
De verzending was prompt, het tapijt was exact zoals in de foto's online en de kwaliteit was precies zoals in de clip van CarpetVista over Afshartapijten werd vermeld. Kortom, ik ben enthousiast en bijzonder content en weet nu dat ik gerust verdere aankopen kan doen. Compliment hoor.