Vloerkleden in keukens

Voor vloerkleden in keukens zijn praktische overwegingen vaak belangrijk. We hechten meestal meer waarde aan duurzaamheid en veelzijdigheid dan aan uiterlijk en stijl. Maar een keukenvloerkleed hoeft niet saai te zijn. Er zijn veel eenvoudige handgeknoopte wollen vloerkleden die goed aansluiten op uw keukenvloer. Hoeveel tijd besteedt u wel niet in de keuken? Uw keukenvloer verdient meer aandacht en persoonlijkheid. In onze fotogalerij treft u allerlei verschillende vloerkleden aan die geschikt zijn voor de keuken: ze lopen uiteen van unieke handgemaakte vloerkleden tot omkeerbare handgeweven Dorri- en Kelim-varianten.

UITSTEKEND
4.8 van 5
2603 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
25/08/2023
L. K.
Het bestelde vloerkleed voldeed in alle…
Het bestelde vloerkleed voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen. Onze woonkamer heeft een extra uitstraling gekregen.
10/08/2023
Ben Ghijsels
Alles in acht genomen ben ik héél…
Alles in acht genomen ben ik héél tevreden gekozen te hebben voor CarpetVista en zou iedereen aanraden niet verder te zoeken inzake aankoop van vloerbekledingen. Dank U.
04/08/2023
Marc
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Kleuren klopten ook met de foto's op de site. 👍
03/08/2023
Piet Wijnstra
Een zeer uitgebreide collectie kleden…
Een zeer uitgebreide collectie kleden en toch gemakkelijk iets naar je gading te vinden dankzij de categorieën en de vele filtermogelijkheden. Levering vanuit Zweden gaat nog verrassend snel. Ons kleed arriveerde al na 3 werkdagen. De verpakking zorgt wel voor lichte vouwen maar met een stoomstrijkijzer en een theedoek zijn deze makkelijk weg te krijgen.
02/08/2023
Lucienne Aelterman
Hello ik was met alles goed van op de…
Hello ik was met alles goed van op de hoogte en goede service, zeer mooie en goed van kwaliteit. Ik heb vroeger nog 2 tapijten gekocht en nog altijd zeer tevreden van. Ik heb er totaal geen spijt van want ik geniet ervan zo mooi zijn ze, dank jewel voor jullie vertrouwen. Ik denk dat de aankoop en service niet nog beter kan want het is top top top top super!!!!

Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.