Vloerkleden in woonkamers

Velen vinden de woonkamer de belangrijkste ruimte als het op interieurontwerp aankomt. Hier vindt u tips voor vloerkleden die geschikt zijn voor meer formele en traditionele woonkamers, evenals voor minimalistische, moderne ruimtes met een open concept en hoge plafonds. Het juiste vloerkleed is niet alleen praktisch, maar kan ook de hele kamer een impuls geven en het middelpunt vormen van uw woonkamer. We willen u helpen met het vinden van het juiste vloerkleed voor uw woonkamer. Daarom hebben we woonkamers ingericht in diverse stijlen, waarvoor we verschillende vloerkleden hebben gebruikt. Neem een kijkje in onze fotogalerij en ontdek hoe onze Oosterse en moderne vloerkleden eruitzien in verschillend ingerichte kamers.

UITSTEKEND
4.7 van 5
2498 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
16/07/2021
Sharif Alladin
Geen reactie op dringende vraag online.
De kwaliteit van het product en de levering zijn prima. Ik heb net mijn tweede aanschaf gedaan en ben er heel blij mee. Maar, toen ik een dringende vraag stelde online, voordat ik overging tot aanschaf van een 2e en 3e tapijt, kwam er geen antwoord, die is er nog steeds niet gekomen, je zit dan op hete kolen en wilt niet dat ze voor je neus weggekocht worden door iemand anders. Er zat niets anders op dan naar Zweden te bellen voor een antwoord. Daar werd ik vriendelijk en vlot te woord gestaan.
13/07/2021
Jean-Marie Reynaerts
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.
06/07/2021
T. C.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
Ik geef Carpet Vista 4 sterren.
06/07/2021
Van R. J.
Tapijten voldoen helemaal aan onze…
Tapijten voldoen helemaal aan onze verwachting! foto's online en kwaliteit is zoals beschreven is! Correcte afhandeling, vlugge levering, zeer goed verpakt! Prima
05/07/2021
Sharif Alladin
De verzending was prompt
De verzending was prompt, het tapijt was exact zoals in de foto's online en de kwaliteit was precies zoals in de clip van CarpetVista over Afshartapijten werd vermeld. Kortom, ik ben enthousiast en bijzonder content en weet nu dat ik gerust verdere aankopen kan doen. Compliment hoor.