Vloerkleden in woonkamers

Velen vinden de woonkamer de belangrijkste ruimte als het op interieurontwerp aankomt. Hier vindt u tips voor vloerkleden die geschikt zijn voor meer formele en traditionele woonkamers, evenals voor minimalistische, moderne ruimtes met een open concept en hoge plafonds. Het juiste vloerkleed is niet alleen praktisch, maar kan ook de hele kamer een impuls geven en het middelpunt vormen van uw woonkamer. We willen u helpen met het vinden van het juiste vloerkleed voor uw woonkamer. Daarom hebben we woonkamers ingericht in diverse stijlen, waarvoor we verschillende vloerkleden hebben gebruikt. Neem een kijkje in onze fotogalerij en ontdek hoe onze Oosterse en moderne vloerkleden eruitzien in verschillend ingerichte kamers.

Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.