Handgeweven Zachte chenille

Kelim Chenille - Perzikoranje

210x290 cm
 275
30%
 393

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Kelim Chenille - Perzikoranje vloerkleed uit India.

Deze fluweelzachte tapijten worden handgeweven in India en zijn van viscose (kunstzijde) en katoen gemaakt. Chenille is een soort fluweelachtig materiaal en dit maakt dat het tapijt een prachtige glans heeft en rijke, diepe kleuren. Chenille tapijten zijn verder enorm zacht en comfortabel om over te lopen. Beide kanten van deze tapijten kunnen worden gebruikt en ze kunnen makkelijk schoon worden geschud. Chenille tapijten passen goed in verschillende interieurs. Aangezien ieder tapijt handgemaakt is, kunnen lichte afwijkingen ontstaan zoals assymetrische randen, wat deze tapijten een unieke look en uitstraling geeft. Voor nog meer comfort en voor uw veiligheid raden we aan om ook een anti-slip ondertapijt te gebruiken zodat het tapijt goed op zijn plek blijft liggen.

Zachte chenille  Zachte chenille

Chenillegaren wordt geproduceerd van verschillende materialen, zoals katoen, rayon of acryl, waarbij het garen rond een dikkere draad wordt gewikkeld. Het garen wordt daardoor dik en zacht en produceert een prachtig reliëfpatroon dankzij de uitstekende vezels van het gevlochten product.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


AanbiedingenNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen