Het vloerkleed dat u zoekt is uitverkocht.

Soortgelijke vloerkleden tonen


-
Gekozen filters
loading
Pagina van 1
64 vloerkleden
Ziegler / Kazak

Ziegler / Kazak

Deze Pakistaanse vloerkleden worden geknoopt van hoogwaardig, met de hand gesponnen wol en “stonewashed” om ze een rustieke antieke “look” te geven. Ziegler-vloerkleden werden oorspronkelijk ontwikkeld voor de westerse markt door Ziegler in 1883. De hedendaagse vloerkleden zien er net zo uit als destijds en zijn beroemd om hun tijdloze ontwerp. Kazak-vloerkleden zijn geïnspireerd op oudere Russische en Kaukasische vloerkleden en onderscheiden zich door hun harmonieuze geometrische patronen.

Krijg 15% korting

Meld u nu aan en krijg 15% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.