Seizoen­suit­verkoop
Tot wel  60% Korting
Naar de collectie
Seizoen­suit­verkoop

Seizoensuitverkoop - tot 60% korting

Naar de collectie

CarpetVista-review

4.7 van 5

Geweldige sortering en na keus snel afgehandeld

Hans P.

Prima kwaliteit voor een prima prijs met snelle levering!

Ron Nikkessen

Het kleed ziet er prachtig uit, maar ik had een wat zwaardere kwaliteit verwacht, hetgeen je op de website natuurlijk niet kunt zien. Ben er toch blij mee.

Meneer Kelder

Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit. Prima ervaring bij onze eerste koop!

Joep V.

Het vloerkleed is prachtig! De afbeeldingen van de website-shop waren erg waarheidsgetrouw. Dat is fijn. De kleur is ook goed. Een klein minpuntje: het kleed was dusdanig opgevouwen voor transport dat er nog erg lang "vouwen" inzitten. Voor zo'n net en sjiek kleed van zulke goede kwaliteit en voor een dergelijke prijs, denk ik dat dit wat beter kan. Maar verder zeer blij en tevreden met mijn aankoop.

Marie-Thérèse

Mooi tapijt, snelle levering. Het tapijt is precies gelijk aan de afbeelding op internet. Fijn dat achteraf betalen mogelijk was. Het tapijt was ook goed verpakt.

E van Oosterom

Prachtig kleed, voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.Ik had het eerder in een andere kleur besteld, maar dat was veel te fel voor bij mij in de kamer. Retour sturen was geen enkel probleem, Er werd zelfs gevraagd of ik de beschikking had over een printer, anders werd het retour-etiket per post toegestuurd! Meteen een creditnota via de mail. Daar kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Marijke

carpetvista is een zeer betrouwbaar en correct bedrijf

Marina V. L.

Prachtige tapijten ... duidelijke website ... snelle levering ... super kwaliteit... kortom dit geef ik door aan anderen die mee genieten van jullie mooie tapijten en kussens ... dank u wel .. lieve

Godelieve claeren

Heel tevreden. De kleuren stemmen overeen met de foto's op de website

Wivien Vandenbroecke

Magazijnuitverkoop - tot 60%

Naar de collectie

Moderne structuur

Ontdek onze vloerkleden met hun hoge en lage structuur
Naar de collectie

Afghaans boet - tot 30%

Naar de collectie
Nog 5 dagen te gaan.

Inspiratie

Een inspirerende galerij met foto's van moderne en Oosterse vloerkleden in trendy en klassiekere interieurs. Laat u inspireren en vind het juiste vloerkleed voor uw huis.

Productoverzicht

U kunt kiezen uit een vrijwel onbeperkt aanbod van verschillende tapijtsoorten. Hieronder staan enkele voorbeelden van de meestgekozen tapijtsoorten, zodat u meteen het juiste vloerkleed voor uw interieur kunt vinden. Blader door het onderstaande aanbod om inspiratie op te doen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Alle vloerkleden

Toon me de vloerkleden